perjantai 27. helmikuuta 2009

Pientä damagea ja ihana tyttö

Affu löysi taas elämänsä naisen. Tuo ihana tyttö muutti tallille tänään ja sekoitti Affun pään. Merfi, pieni suloinen täykkäritamma, tuli juuri pesaria vastapäiseen karsinaan, kun oltiin lähdössä ratsastamaan. Affu roikkui niin lähellä kun vaan pystyi, ja katseli ihastuneena Merfin pyörimistä. Millään ei olisi malttanut lähteä maneesiin, ja keskittyi siellä tasan siihen asti, että Merfi tuli perässä. Meni ihan kaula rullalle ja yritti näyttää mahdollisimman hyvältä kun juttelin Merfin ihmisen Sandran kanssa. Naureskeltiin hiukan Affun yritykselle näyttää hyvältä, Merfiä ei näyttänyt juuri kiinnostavan.

Olin juuri tulossa alas selästä tien puoleisessa päädyssä, kun ulkoa kuului kolahdus ja Affu hyppäsi suoraan mua päin. Ei onneksi ollut vielä jalat maassa, koska silloin olisin jäänyt alle. Nyt sain jalat kunnolla maahan vasta kun Affu oli jo pyörähtänyt ympäri, eikä ehtinyt käydä pahasti. Niin pelottava ääni se ei ollut, etteikö Affu olis samantien rauhoittunut ja kävelyt nätisti kun talutin muutaman kierroksen. Taisin kuitenkin saada jo valmiiks vammaseen polveen vähän osumaa, astuminen tuntui vähän oudolta ja myöhemmin huomasin että vähän kaikki muukin tuntuu oudolta. Affu parka ei ymmärtänyt tehneensä mitään pahaa, mutta mulla teki vähän kipeetä.

Affu lenkkeilytti tänään myös Anskua, joka nakitettiin korjaamaan Affun tarhan väliaita. Poni oli purkanut turhautumisensa syömällä yhden tolpan poikki. Se oli tehty aika nätisti, taitaa löytyä suvusta majavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti