keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Poni käyttäytyy huonosti

Affu on vihdoin esittänyt todellisen luonteensa. Hän on maailman napa, ja hänen ei tarvitse tehdä mitään mitä hän ei halua. Eevu oli eilen maastossa, kun mä en päässyt tallille. Ensimmäisen kahdensadan metrin matkaan kului lähemmäs puoli tuntia, kun hänen korkeutensa ei halunnut lähteä maastoon. Pystyyn-pukki-pystyyn-pukki-pukki-pystyyn-ryntäys tallille-jne. Lopulta kun pääsi maastoon asti, siellä oli hauskaa. Kun suunta ja nopeus on selvillä molemmille, molemmilla oli mukavaa. Eevu otti pari ravipätkää ja ne meni ok.

Tänään mentiin käveleen maneesiin kun Eevu hyppäsi Pupulla. Ei ollut mitään ongelmaa siitä, että Pupu meni aika kovaa ja hyppeli siinä ympärillä, mutta sitten ihan muuten vaan yhtäkkiä joku heitti maneesin päätyyn agilityesteet joita Affu ei ollut ikinä ennen nähnyt, ja piti singota laukassa toiseen päätyyn. Eevun kommentti: "sulla ainakin pysyi istunta kivan näköisenä tossakin". Myöskin esteiden ohi käveleminen oli suunnattoman vastenmielistä, noustiin muutaman kerran pystyyn ja vähän peruuteltiin ennen kuin päästiin ohi. Estetolppakin siinä kaatui ja se vasta oli pelottavaa.

Otettiin ihan pieni pätkä ravia, mutta se ei ollut hyvä. Ei mikään ihme sellaisen riehumisen jälkeen, aivan epätasainen ja sen jälkeen käyntikin oli epäpuhdas. Talutin loppukäynnit kun ajattelin olla kipeälle selälle kiltti, mutta Affulla ei ole mitään velvollisuudentuntoa olla kenellekään kiltti, se ihan tyynesti nyhti mun hihaa ja irvisteli Pupulle.

1 kommentti: