keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Hölmö hevonen ja hieroja

Hevonen on kyllä ihan hölmö. Sisko kävi viikonloppuna taluttelemassa kun olin itse muualla, oli kekkuloinut vaan. Sisko osaa kyllä pitää kurissa, mutta ei kuulemma ollut kovin nautittavaa... Uskon sen. Eilen tuli hieroja katsomaan, piti ottaa muutama kierros ravia liinassa, että se näkee miten liikkuu. No, eihän kukaan voi ravata askeltakaan laukkaamatta ensin kymmentäkierrosta ja pukiteltuaan sydämensä kyllyydestä. Kun lopulta maltettiin asettua, ravi oli todella paljon parempaa mitä on ollut, melkein puhasta. Ja molemmat suunnatkin jopa ok.

Hieroja teki kuten hierojat yleensä tekee, eli hieroi Affun. Ensin oltiin pesarissa mutta koska siinä oli käytösongelmia, siirryttiin karsinaan. Siinä seisoi nätisti ja välillä nautti oikeen kunnolla. Lavat oli jumissa, oli tietenkin edestä korjannut puuttuvaa voimaa takana. Selkä ja takareisi oli kuulemma sillä tavalla hyvän tuntuiset, että määrättiin lisää liikuntaa. Pitää alkaa oottaa ravia ja käynnissä kauheesti töitä, että lähtis kuntoutuun ja lihasmassaa tulis lisää. Jee.

Tänään aloiteltiin hieronnan jälkeisellä rauhallisella kävelyllä, Affu oli ihan pimee. Vingahteli ja hyppeli mun ympärillä, halus juosta metsään, liitoravaili mun kävelyn tahdissa... Vähän nauratti, ainakin halua liikkua on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti